Website Preloader
Website Preloader

Thuis testen, veilig en betrouwbaar

 

Voel je je gezond, bén je gezond? Om te weten hoe iemand er écht voor staat met zijn algemene gezondheid kan dat nu thuis veilig en betrouwbaar gecheckt worden. Een op de drie Nederlanders bevindt zich in een voorstadium van diabetes of hart- en vaatziekten maar weet dat vaak niet. Als je je bewust bent van je gezondheidssituatie, kun ervoor zorgen dat je ook gezond blijft. Dus het is belangrijk dat gezondheidsrisico’s op tijd worden opgespoord.

Wilt u meer weten?

Wij zorgen dat het altijd past en kunnen dus dienstverlening op maat leveren. Vraag het onze adviseurs. Bijvoorbeeld.

Preventieve Gezondheidstest

De FitzMe HealthCheck is een preventieve gezondheidstest. Wat de test uniek maakt, is dat iedereen nu thuis veilig kan meten. Zo kom je meer te weten over je gezondheid nu is en hoe je gezond kunt blijven of te worden.

Hoe gaat het meten in zijn werk?

Op het FitzMe portal vult de deelnemer eerst een online vragenlijst in die gaat over zijn leefstijl. Daarna ontvangt hij een thuiskit waarmee lengte, gewicht, buikomvang, cholesterol, glucose en bloeddruk gemeten kan worden. De materialen om deze testen uit te voeren zitten in de thuiskit, behalve een weegschaal en bloeddrukmeter.

Mocht iemand geen weegschaal of bloeddrukmeter in huis hebben zal deze in de omgeving nagevraagd moeten worden. Vaak kun je hiervoor terecht bij de apotheek of drogist.
Het bloedmonster kun je heel simpel zelf afnemen. Je krijgt hiervoor een duidelijke instructie. Wanneer iemand het bloedmonster heeft afgenomen, stuurt hij deze op naar een professioneel laboratorium. Na hun analyse worden de resultaten per post naar het thuisadres gestuurd. De deelnemer vult nu online alle gegevens in op het FitzMe portal. Hij blijft altijd in de regie voor wat betreft de gegevens.

Het resultaat

Deze gegevens worden samengevoegd met de resultaten uit de online leefstijlvragenlijst. De deelnemer krijgt gelijk de uitslag direct met een advies. Hierna kun hij onmiddellijk aan de slag met zijn gezondheid op het portal. Alles onder begeleiding van Fitz, de digitale assistent.

De Health Check thuistest bestaat uit de volgende onderdelen:

Online vragenlijst

  • Leefstijl

Thuiskit

  • Lengte
  • Gewicht
  • Buikomvang
  • Cholesterol
  • Glucose
  • Bloeddruk

“Veilig in je eigen omgeving een test afnemen. Het resultaat vind je in de beveiligde omgeving van het portal. Zo heb je het altijd bij de hand.”

Wilt u meer weten?

Laat ons weten of deze dienst iets voor uw bedrijf is. We kunnen met u meedenken hoe deze dienst in uw bedrijf ingezet kan worden maar ook of er nog aanpassingen gewenst zijn. Ook is de terugkoppeling altijd op maat.