Website Preloader
Website Preloader

Koerskaart sessies

 

Ga met elkaar in gesprek over thema’s als energie en werkplezier. Door ook echt het gesprek met elkaar aan te gaan. De koerskaartsessie worden altijd begeleid door een deskundige op het onderwerp. Bijvoorbeeld een Vitaliteitscoach. Door gebruik van de koerskaart worden (leefstijl)thema’s tot leven gebracht. De groep leert van elkaar. Iedereen komt aan het woord  en zijn de sessies 100% interactief! 

De koerskaartsessies kunnen live plaatsvinden maar uiteraard zijn er ook online varianten beschikbaar. Je kunt een koerskaartsessie in groepen van maximaal 8 mensen opzetten. Andere vormen zijn bespreekbaar, als ook ‘train de trainer’ varianten denkbaar zijn waarbij leidingegevenden uiteindelijk  zelf met hun team aan de slag gaan. 

We hebben kunnen op verschillende thema’s sessies aanbieden. Onder andere:

  • Samen aan de slag voor meer energie en werkplezier
    Dingen doen die je leuk vindt en die voor jou waardevol zijn, helpt je om met energie naar je werk te komen én met energie weer naar huis te gaan. Daarom is het goed om met elkaar te kijken wat jou energie geeft. Krijg beter inzicht in jouw kernwaarden, weet wat jouw energiebronnen zijn en hoe je deze kunt aanboren. 
  • Balans bewaren en (werk)geluk ervaren
    Er wordt veel gesproken over de werk- en privé balans. Maar, maar eigenlijk zoeken we balans in ons leven als totaal. Tussen verantwoordelijkheden en ontspanning, tussen het goede doen en het goed hebben. In deze drukke maatschappij komt balans niet vanzelf, daar moet je regelmatig bij stilstaan.

Na het doorlopen van een koerskaartsessie weet je meer over jouw valkuilen en energiegever, en bovendien weet je dat ook van je teamleden uit deze sessie. Uiteindelijk hebt je een haalbare, concrete stap voor jezelf gevonden om te zetten. Als team komen jullie er wel!

 

Energizers

Een energizer is een korte, interactieve, intensieve workshop waarmee je groepen werknemers snel en concreet het belang laat inzien van een bepaald...

Online trainingen

Online trainingen worden ingezet bij leefstijlthema’s waarbij het programma zelfstandig (met of zonder coaching) online wordt gevolgd op het online...

Trainingen

Met trainingen wordt de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in de organisatie bevorderd. Tijdens trainingen wordt niet alleen kennis...

Webinars

Webinars zijn altijd gericht op bewustwording zodat deelnemers weten waarom het zo belangrijk is om met de juiste energie de eerste stap te gaan...

Workshops

Een workshop is een heel laagdrempelige, interactieve manier voor medewerkers om kennis te maken met een (nieuw) vitaliteitsonderwerp.