Website Preloader
Website Preloader

Leefstijl coaching op de werkplek

 

Leefstijlcoaches van FitzCompany begeleiden werknemers in het omzetten van gezonde voornemens via concrete actie, naar een gezonde gewoonte.

Coaching ingebed in de omgeving van werknemer

Onze coaches kunnen online werken, maar ook op locatie. In beiden gevallen werken we bij voorkeur met vaste coaches op uw account. Zodat een wederzijdse band opgebouwd wordt tussen medewerker, bedrijf en coach, wat het resultaat van het coachingstraject alleen maar extra zal ondersteunen.

Wanneer een leefstijlcoach structureel een dagdeel op locatie aanwezig is, kunnen werknemers de coach op een laagdrempelige manier raadplegen voor ondersteuning en advies bij leefstijlvraagstukken. De coach die op locatie werkt, is op afgesproken tijden binnen het bedrijf aanwezig en maakt zelf afspraken met werknemers rondom hun begeleiding. Een bijkomend voordeel is dat de coach het bedrijf, de cultuur, de afspraken en de mensen leert kennen en vaak veel effectiever kan werken. Periodiek ontvangt de werkgever managementinformatie met advies dat voldoet aan de privacyrichtlijnen en niet tot een individu herleidbaar is.

Motivatie van medewerkers

De leefstijlcoach ondersteunt uw werknemer in het proces van weten naar doen. Wanneer het nodig is, wordt kennis aangevuld of aangescherpt. Daarna zal de coach de werknemer motiveren om in actie te komen met vragen als:

  • Waar ligt je motivatie?
  • Wat brengt en houdt jou in beweging (zowel fysiek als mentaal)
  • Waar liggen jouw grootste kansen op succes op weg naar een gezonde leefstijl?
  • En wat moet je vooral even niet aanpakken?
  • Hoe maak je gezond gedrag onderdeel van je dagelijkse leven?
  • Hoe wordt gezond gedrag (daar moet je aan blijven werken) een gezonde gewoonte (waarover je niet meer na hoeft te denken)?

Coaching en training

Bij voorkeur bieden wij trainingen aan in combinatie met een coachingstraject. De coach kan het leerproces begeleiden en steun bieden op die...

Coachingsessies

Een online leefstijlcoach kan de medewerker ondersteunen in de weg naar een gezonde leefstijl. De coach maakt samen met de medewerker een...