Website Preloader
Website Preloader

Leefstijl coaching sessies

 

Leefstijlcoaches van FitzCompany begeleiden werknemers in het omzetten van gezonde voornemens via concrete actie, naar een gezonde gewoonte. Dit kan in online en offline individuele coachingsessies.

Via een individueel coachgesprek wordt het inzichtelijk wat de persoonlijke doelen zijn, waar de motivatie ligt en wat de medewerker in beweging brengt en houdt. Vervolgens werkt de medewerker aan dit nieuwe gedrag om dit onderdeel van hun nieuwe, drukke, leven te maken. In de gesprekken wordt het helder waar kansen liggen of waar de medewerker ze laat liggen.

Onze coaches begeleiden uw werknemers bij het aanleren van vaardigheden die ze nodig hebben om hun (gezonde) doelen te bereiken. Leefstijlcoaching biedt werknemers handvatten om vooral zelf zaken aan te pakken. De coachingsgesprekken kunnen een breed scala aan onderwerpen bevatten. De coach zoekt altijd aansluiting bij de werknemer om te kijken hoe deze meer gezonde keuzes kan maken in het leven. De coach sluit daarmee aan bij de persoonlijke hulpvraag van uw werknemer. 

Motivatie van medewerkers

De leefstijlcoach ondersteunt uw werknemer in het proces van weten naar doen. Wanneer het nodig is, wordt kennis aangevuld of aangescherpt. Daarna zal de coach de werknemer motiveren om in actie te komen met vragen als:

  • Waar ligt je motivatie?
  • Wat brengt en houdt jou in beweging (zowel fysiek als mentaal)
  • Waar liggen jouw grootste kansen op succes op weg naar een gezonde leefstijl?
  • En wat moet je vooral even niet aanpakken?
  • Hoe maak je gezond gedrag onderdeel van je dagelijkse leven?
  • Hoe wordt gezond gedrag (daar moet je aan blijven werken) een gezonde gewoonte (waarover je niet meer na hoeft te denken)?

Coaching en training

Bij voorkeur bieden wij trainingen aan in combinatie met een coachingstraject. De coach kan het leerproces begeleiden en steun bieden op die...

Coaching op de werkplek

Een leefstijlcoach die werkt op uw locatie heeft veel voordelen. Zij zijn makkelijk toegankelijk en spreken bovendien de taal van de organisatie. De...
De workshops worden door onze klanten als fris en enerverend ervaren en we krijgen terug dat werkgevers hiermee écht geïnspireerd raken om meer met bedrijfszorg te gaan doen. We voegen met onze intermediaire partners waarde toe aan collectiviteiten.
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Marina Koolen
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Samen werken aan gezonde medewerkers. Dat is wat we als CZ met werkgevers willen doen. Dat maken we compleet met de activatie van de medewerkers zelf. Het portal wordt door onze relaties zeer positief ontvangen, de resultaten blijven groeien.
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
Petra Zwolle-Knoop
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
FitzCompany heeft samen met CZ een aantal belangrijke stappen gezet in het daadwerkelijk waarmaken van de belofte van bedrijfszorg.
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ
Karel Stolper
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ