Website Preloader
Website Preloader

Energizers

Een energizer is een workshopvorm die bedoeld zijn om groepen werknemers die binnen een kort tijdsbestek het belang te laten inzien van een gezonde leefstijl. Het zijn altijd interactieve intensieve workshops waarbij wordt uitgelegd welke voordelen een gezonde leefstijl heeft, zowel wat betreft het werk als privé.

Zicht op de risico’s van een ongezonde leefstijl
De korte workshop duurt 10 tot maximaal 20 minuten en kan voorafgaand, tijdens of in de afsluitende fase van een campagne worden ingezet voor alle medewerkers binnen het bedrijf. Tijdens de workshop zal op een originele, energieke en impactvolle manier de medewerker ‘wakker worden geschud’ als het gaat over de risico’s die een ongezonde leefstijl met zich meebrengt. Waar mogelijk zullen medewerkers worden uigenodigd om zelf heel kort even uit de comfortzone te stappen en iets te doen wat ze niet eerder deden. In ‘the heat of the moment’.

Online of ter plaatse
Er wordt vooral ingezet op eenvoudige acties die iemand zelf kan doen om zijn of haar leefstijl gelijk all te verbeteren. Deze workshops kunnen ter plaatse  worden aangeboden maar ook worden georganiseerd in een online variant via het FitzMe Portal.

We kennen verschillende energizers, een kleine greep uit het ruime aanbod:

 • Bewust bewegen
  (Leer nadenken over bewuster bewegen. Ga uit je hoofd en in je lijf. De medewerker leert wat bewust bewegen is en hoe deze dit in een werkend leven in kan bouwen)
 • Ontspannen in een handomdraai
  (Ontspant iemand genoeg? Om te ontspannen hoef je geen uren uit te trekken, in deze energizer is de medewerker in een paar minuten uit de stress en kan deze weer rustig ademhalen)
 • Lunch break
  (Een lunch hoeft niet lang te duren om toch effectief te zijn. Maar even tussendoor eten levert geen rust maar stress. Hoe vind je de middenweg?)
 • Minibreak
  (Korte onderbrekingen in het werk zijn echt mogelijk, zonder dat het veel tijd kost levert het heel veel energie. Hoe neem je tijd om even te ontspannen om fit en energiek te blijven.) 

Koerskaart sessies

Koerskaart sessies hebben als doel om met elkaar het echte gesprek te voeren over een belangrijk thema. Je bepaalt samen de koers en vertaalt deze...

Online trainingen

Online trainingen worden ingezet bij leefstijlthema’s waarbij het programma zelfstandig (met of zonder coaching) online wordt gevolgd op het online...

Trainingen

Met trainingen wordt de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in de organisatie bevorderd. Tijdens trainingen wordt niet alleen kennis...

Webinars

Webinars zijn altijd gericht op bewustwording zodat deelnemers weten waarom het zo belangrijk is om met de juiste energie de eerste stap te gaan...

Workshops

Een workshop is een heel laagdrempelige, interactieve manier voor medewerkers om kennis te maken met een (nieuw) vitaliteitsonderwerp.