Website Preloader
Website Preloader

Downloads

Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief in PDF kunt u binnen uw bedrijf direct delen met uw werknemers. De nieuwsbrief informeert en verwijst vanuit de PDF  naar passende informatieve en inspirerende artikelen op het portal.

Heeft u een maatwerkportal?
Vraag dan uw adviseur deze nieuwsbrief voor u op maat aan te leveren. U ontvangt dan een nieuwsbrief met de juiste links naar uw maatwerkportal.

Activatie tekst over
leefstijlonderwerp 

(voor gebruik op intranet of andere media)

Hieronder kunt u een bestand met word-teksten downloaden. Hiermee kunt u zelf uw werknemers benaderen op via het communicatieplatform of -middel dat het beste bij u en uw werknemers past.

Algemene activatietekst
over portal

Om uw medewerkers in het algemeen naar het portal te verwijzen, kunt u ook bijgaande tekst gebruiken op intranet of andere media.

Bij het delen / gebruik van de teksten kunt u alle afbeeldingen gebruiken op deze pagina, deze zijn eenvoudig te downloaden.

Let op: dit zijn afbeeldingen met beeldrechten. Daarom kunt u deze alleen voor communicatie over FitzMe of het portal gebruiken.

Aan de slag met online modules op het FitzMe portal

Introductie “Vers eten”

Voeding is een hype. Er wordt veel over voeding geschreven, gevlogd, gefilmd, nieuwe kookboeken, diëten en do’s en don’ts vliegen ons om de oren. Maar wat is nu een goed voedingsadvies en wat moet je er voor in huis halen? Een ding weten we zeker, gezonde voeding is belangrijk voor lichaam en geest. Maar wat is gezonde voeding? Vindt iemand dat hij / zij gezond eet? Wat wordt er gegeten wanneer er trek is?

Tijdens deze introductie leren deelnemers in een aantal kleine stappen meer over het belang en de basis van gezonde voeding. Vers bereid eten, daar gaat het om. We maken deelnemers er bewust van wat gedaan kan worden om gezonder te gaan eten, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen gaan. De deelnemer bepaalt zelf het tempo.

Online Training “Vers en Gezond eten”

De hele dag door komen er prikkels op ons af, zowel op het werk als in het dagelijks leven. In deze hectiek is het lastig om altijd de goede en gezonde keuze te maken. Steeds maar bezig het hoofd boven water te houden is niet goed is voor lichamelijke en geestelijke veerkracht.
Het gevolg is vaak het ontwikkelen van ongezonde gewoontes, zoals minder gezond eten, geen rustmoment nemen, meer stress en slechter slapen. Met als resultaat dat iemand aan het einde van de dag niet meer kan ontspannen. Terwijl dat zo belangrijk is.
In een online training van 12 weken leren deelnemers hoe ze rustpunten kunnen vinden en inbouwen in het dagelijks leven. Daarnaast krijgen ze inzicht in hun eigen stressniveau en leren ze hoe daarmee om te gaan. De deelnemer gaat zelf aan de slag met opdrachten en krijgt tips om toe te passen. Wij leveren de handvatten, de deelnemer neemt de regie. Tijdens deze online training kan ook een leefstijlcoach ingezet worden.

Advies

Vraag uw adviseur voor een totaal overzicht of overleg over passende workshops of webinars binnen uw organisatie.