Website Preloader
Website Preloader

Fitter & energieker zijn

Online coachingstrajecten via AWVN

 

Tegenwoordig komt er vaak (te) veel op ons af. Teveel eten, teveel informatie, teveel verwachtingen… Wij mensen zijn niet gemaakt voor die overvloed. Omdat het lastig is om almaar goede keuzes te maken, kan je overvoerd raken. Letterlijk, figuurlijk of allebei. Wil je daar iets aan doen? Dan kan een leefstijlcoach je daarbij helpen. Die is namelijk gespecialiseerd in slimme keuzes maken in je dagelijks leven.

Snel en gemakkelijk aan de slag om je doel te halen

Door nieuwe inzichten en vaardigheden op te doen, werk je toe naar meer rust, meer energie, een gezond gewicht of een ander doel dat je zelf in gedachten hebt. Je kan kiezen voor deze onderwerpen als insteek:

Wat krijg je?

 

Naast een online cursusprogramma met informatie, opdrachten, filmpjes en andere inspiratie over het gekozen thema, heb je online contact met je persoonlijke coach. Dat is een gecertificeerde leefstijlcoach, die je vragen beantwoordt en met jou naar je eigen doel toewerkt.

Je opent de cursusonderdelen via internet, gewoon op je eigen moment en plaats.

Je persoonlijke coach denkt met je mee.

Je leert dingen die je direct kan toepassen in je eigen leven. Je vergroot je vaardigheden en hebt daar ook in de toekomst iets aan.

Interesse gewekt?

Schaf het product dan aan in de Tiptrack shop.
Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever eerst meer informatie?

De workshops worden door onze klanten als fris en enerverend ervaren en we krijgen terug dat werkgevers hiermee écht geïnspireerd raken om meer met bedrijfszorg te gaan doen. We voegen met onze intermediaire partners waarde toe aan collectiviteiten.
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Marina Koolen
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Samen werken aan gezonde medewerkers. Dat is wat we als CZ met werkgevers willen doen. Dat maken we compleet met de activatie van de medewerkers zelf. Het portal wordt door onze relaties zeer positief ontvangen, de resultaten blijven groeien.
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
Petra Zwolle-Knoop
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
FitzCompany heeft samen met CZ een aantal belangrijke stappen gezet in het daadwerkelijk waarmaken van de belofte van bedrijfszorg.
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ
Karel Stolper
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ