Website Preloader
Website Preloader

Saskia Wortelboer

Project- en contentmanager FitzCompany

 

Als Project- en contentmanager bij FitzCompany heeft Saskia verschillende rollen. Gedurende een project haalt ze als projectmanager bij de klant de vraag op en blijft ze de voortgang volgen. Bovendien is zij als contentmanager betrokken bij de contentontwikkeling en implementatie van de dienstverlening.

Saskia Wortelboer
Project- en contentmanager FitzCompany

Saskia heeft als bewegingswetenschapper de kennis om zowel inhoudelijk als op conceptniveau mee te praten. Ook vanuit haar achtergrond sport, economie en communicatie kan zij invulling geven aan haar functie en bedrijven bijstaan in hun vitaliteitsbeleid, zodat dat aansluit bij de wensen en behoeften van de mensen binnen de organisatie.

Vanuit haar inhoudelijke achtergrond is Saskia bovendien voor een groot deel verantwoordelijk voor de content van het online portal en de verschillende programma’s die hier worden aangeboden.

Haar hands-on mentaliteit is verfrissend, haar inzicht opbouwend en dit draagt enorm bij wanneer het gaat om het opzetten en uitvoeren van projecten rondom duurzame inzetbaarheidsvraagstukken. Haar werkervaringen als project- en kwaliteitsmanager dragen eraan bij dat zij problemen die tijdens een implementatie of uitvoering kunnen optreden nooit uit de weg gaat.

Opleiding en ervaring

  • Bewegingswetenschapper, projectmanager, kwaliteitsmanager
  • Bewegingswetenschappen (UM)
  • Sport Economie en Communicatie (SPECO)

Contact

saskia@FitzMe.nl
06-38532551