Website Preloader
Website Preloader

Nathalie Gertsen

Senior adviseur FitzCompany

 

Nathalie werkt voor diverse grote opdrachtgevers bij FitzCompany en staat bekend om haar langdurige klantrelaties en creativiteit op het gebied van het ontwikkelen van een passend vitaliteits-en inzetbaarheidsbeleid.

Vanuit haar expertrol maakt ze bij verschillende organisaties onderdeel uit van projectgroepen op het gebied van vitaliteit en ondersteunt ze desgewenst de organisatie in een stukje vitaliteitsmanagement. Samen onderzoeken, adviseren, interveniëren, activeren en monitoren om een passend en actueel aanbod te creëren voor zowel medewerkers, als voor de organisatie. Nathalie houdt van co-creatie en werkt graag samen met ambassadors binnen de verschillende organisaties, met gedragen interventies zowel top-down als bottom-up als gevolg. Waarbij blenden met het bestaande aanbod binnen de organisaties essentieel is.

Nathalie Gertsen
Senior adviseur FitzCompany

Ook is ze een ervaren gesprekspartner voor directie en het management. Vitaal leiderschap en vitaliteitsmanagement zijn onderwerpen waar ze dagelijks met veel passie over spreekt!

Nathalie heeft dus veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van projecten rondom duurzame inzetbaarheidsvraagstukken. De taal van de betreffende doelgroep spreekt ze vloeiend.

“Slimme keuzes (leren) maken op het gebied van vitaliteit, binnen het grotere kader van Duurzame Inzetbaarheid, in co-creatie, laagdrempelig, door het spreken van de juiste taal, passend en met de nodige dosis humor, daar sta ik voor en ga ik 100% voor!”

Naast haar adviseursrol, is ze trainer, (leefstijl)coach en klantmanager en werkt ze nauw samen met onze projectmanagers.

Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak met haar..

Contact met Nathalie
Nathalie@FitzMe.nl
06-51 72 48 29