Website Preloader
Website Preloader

Maarten Bijma

Directeur … FitzCompany

 

Maarten geeft leiding aan MyVitality Lab, het zusterbedrijf waar toffe dingen worden ontwikkeld waarmee mensen worden ondersteund bij een duurzame leefstijlverandering. In dit lab is onder andere het FitzMe portal ontwikkeld, een online portaal waar alles samen komt op het gebied van een gezonde leefstijl. Het is de plek waar mensen geïnformeerd en geïnspireerd worden op de voor hun relevante thema’s. Ze kunnen aan de slag met verschillende online modules en worden, waar nodig, gestimuleerd door Fitz, de digitale assistent.

Maarten Bijma
Directeur FitzCompany

Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken is hij dagelijks bezig om de juiste aanpak aan te bieden op het juiste moment. Iemand in beweging krijgen vraagt een hele andere aanpak dan iemand in beweging houden. Omdat die aanpak ook nog per persoon verschilt resulteert dat in een op maat gemaakte aanpak die altijd als doel heeft om iemand te “raken”. Dat doet hij niet alleen door alles wat er in het Lab wordt ontwikkelt maar ook door inspirerende workshops en trainingen te verzorgen. Zo staat hij ook “met zijn poten in de klei”.

Daarnaast verzorgt Maarten trainingen en workshops over de verschillende thema’s zoals slaap, veerkracht, voeding en gerelateerde aandoeningen.

“Ik werk aan een op maat gemaakte aanpak die altijd als doel heeft om iemand te ‘raken’.”

Opleiding

  • MSc Health Education and Promotion
  • Bachelor Fysiotherapie
  • Master Manuele Therapie

Contact met Maarten
Maarten@FitzMe.nl
013 – 591 27 63