Website Preloader
Website Preloader

Maaike van den Berg

Support specialist en Sales binnendienst

 

Maaike is een echte allrounder die ervoor zorgt dat de organisatie zich kan focussen op haar core business. In haar supportfunctie zet ze zich elke dag in om de gebruikers van ons portal en van de app te helpen met al hun (technische) vragen. Zo kan de gebruiker alles uit het portal halen. Het is haar uitdaging om supportvragen te vertalen naar verbeteringen.
In haar sales functie werkt ze nauw samen met adviseurs om vitaliteitsprogramma’s en activiteiten te organiseren bij onze klanten.

Maaike van den Berg
Support specialist en Sales binnendienst FitzCompany

Vitaliteit zit haar in het bloed. Naast haar dagelijkse werk heeft ze jarenlang High intensity training gegeven als gecertificeerde Les Mills instructeur. Daarbij coachte zij deelnemers om het maximale uit hun workout te halen. Deze trainers- en coachingservaring kan ze goed gebruiken in haar huidige werk, maar wordt natuurlijk ook ingezet wanneer weer nieuwe content wordt ontwikkeld die leiden tot onze online modules, artikelen en video’s op het portal, en handige tips en tricks die onze gebruikers helpen om aan de slag te gaan om fit te worden en te blijven.

Het maximale halen uit mensen halen is voor mij de motivatie van iedere dag weer support te geven. Bovendien draagt dit enorm bij in het verbeteren van je dienstverlening. Win win!

Opleiding
International Real Estate and Facility Management (BUAS)
Les Mills GRIT instructor -zilver- (Les Mills)

Ervaring
Het centrale element qua ervaring is het ondersteunen van mensen om het beste te halen uit hun inzet voor meer vitaliteit. Van een laptop zonder problemen tot het behalen van je persoonlijke doelen.

Contact met Maaike
Maaike@FitzMe.nl
013 – 591 27 63