Website Preloader
Website Preloader

Jimmy van ‘t Wout

Adviseur FitzCompany

 

Jimmy werkt als adviseur voor diverse opdrachtgevers bij FitzCompany. Jimmy is afgestudeerd als marketing-salesprofessional, met als specialisatie relatiebeheer. De afgelopen 7 jaar heeft Jimmy zich ontwikkeld in de wereld van accountmanagement en zijn kennis verbreed omtrent vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Jimmy van ‘t Wout
Adviseur FitzCompany

Jimmy is dé persoon als het gaat om het maken van een quick scan van uw organisatie. Hij kan op basis van ervaring en creatieve blik op basis van het juiste onderzoek en in samenspraak  met de werkgever komen tot een integraal plan. Zijn advies is hierbij altijd gebaseerd op basis van onze unieke aanpak waardoor de juiste interventie(s) worden ingezet op het juiste moment.

“Met mijn ervaring en creatief denkvermogen kan ik een integraal plan maken dat feilloos aansluit op uw wensen en bedrijfsuitvoering. Het zal bijdragen aan meer vitaliteit, werkgeluk en hogere productivite medewerkers.”

Ervaring
Jimmy is afgestudeerd als marketing-salesprofessional, met als specialisatie relatiebeheer. Jimmy heeft vanuit zijn verleden ruime ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling en heeft zich in de rol als Manager Accountbeheer bekommert om de productiviteit en werktevredenheid van zijn gedetacheerden. Jimmy heeft zich bij tientallen opdrachtgevers bevonden tussen de werknemers en werkgever en kent dit speelveld als geen ander. Tijdens zijn rol als Manager heeft Jimmy zich doorontwikkeld tot sparringpartner op strategisch niveau en zijn HR-vraagstukken voor hem niet onbekend.

Opleiding
(B.Com) Commerciële Economie

Contact
Tel: 06 – 52 87 49 09

Jimmy@FitzMe.nl
06-19 88 97 49