Website Preloader
Website Preloader

Arlette Wisse

Directeur Digital & Business Development

 

Arlette vormt samen met Maarten de directie van FitzCompany. Haar ervaring ligt in marketing, communicatie en management. Van strategie tot en met implementatie en activatie.

 

Zij heeft zich altijd gecommitteerd aan organisaties met maatschappelijke impact. Zo werkte zo onder meer 10 jaar bij een grote zorgverzekeraar. Daarom past FitzCompany zo goed. Het echt iets kunnen betekenen voor mensen die aan hun leefstijl willen of moeten werken, impact realiseren, daar staat zij voor.

Arlette Wisse
Directeur Digital & Business Development

Als directeur houdt Arlette zich binnen FitzCompany vooral bezig met sales, marketing, finance en HR. Zij is gesprekspartner op ieder niveau bij onze klanten. En ze is erg resultaatgericht. Het verbinden (binnen ons eigen team maar  zeker ook met klanten) en het leveren van kwaliteit staan bij haar voorop. Zij is nauw betrokken bij de verschillende projecten van FitzCompany. Het is haar absolute drijfveer om te realiseren dat klanten een echte stap zullen zetten op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

“Quote”

Contact met Arlette:

Arlette@FitzMe.nl
06 – 519 008 61