Website Preloader
Website Preloader

Sonja Edelaar

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

Sonja vindt het fijn om mensen te zien groeien; zelfverzekerde te zien worden, ontspannener, gezonder. Met aandacht voor waar iemand nu is, met humor en met geduld gaat ze samen met de deelnemers aan de slag met mensen zodat die gelukkiger worden, meer uit zichzelf kunnen halen.

Mensen zeggen regelmatig dat ze zich welkom voelen bij Sonja.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Sonja Edelaar

“Het is mooi om te zien dat mensen door (soms simpele) aanpassingen zich beter gaan voelen en daardoor zelfverzekerder, gezonder en gelukkiger worden.
Dat komt de hele maatschappij ten goede.”

Trots

“Ik ben trots op de mensen die ik tijdens de trainingen zie veranderen.

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn favoriete manier van ontspannen is op mijn volkstuintje bezig zijn, mindfulness oefeningen doen en kayakken

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik eet het liefst groenten. Ik begin daar zelfs de dag al mee. Elke ochtend stoom ik 250 gram groenten voor mijn ontbijt. Maar ik ben ook heel dol op dropjes.

Wat mij beweegt is dat ik het mooi vind om te zien dat mensen door (soms simpele) aanpassingen zich beter gaan voelen en daardoor zelfverzekerder, gezonder en gelukkiger worden. Dat komt de hele maatschappij ten goede.”

Specialisatie
Energie krijgen en houden Slimmer omgaan met stress en onrust Mindfulnesstraining Healthchecks Op verschillende niveaus werken. Kantoorpersoneel, maar ook mensen met een WSW verklaring.

Werkregio
Arnhem/Nijmegen/Uden

Opleiding en ervaring

  • Leefstijlcoach, Vat van zelfwaarderingscoach, Mindfulness trainer, stoppen met roken coach
  • Veel trainingen bij IBN
  • Regelmatig ingezet bij Arcadis