Website Preloader
Website Preloader

Marjorie Pasman

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Marjorie maakt graag en makkelijk contact met mensen. Haar oprechte interesse zorgt ervoor dat deelnemers zich snel op hun gemak voelen bij haar. Marjorie heeft een positieve en oplossingsgerichte instelling. Ze heeft oog voor detail en is pas tevreden als het resultaat van haar inspanningen goed is.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Marjorie Pasman

“Uiteindelijk worden mensen in een leefstijlcoachingstraject vaak gelukkiger. Omdat ze betere keuzes maken, zich fitter gaan voelen, ontdekken wat ècht belangrijk voor ze is en hun zelfvertrouwen groeit. Ik word heel blij als ik dat resultaat zie bij mensen!”

Trots

“De goede samenwerking en fijne contacten met mijn FitzMe-collega’s en de leefstijlcoaches.

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn favoriete ontspanning is een variatie aan activiteiten. Ik kan genieten van bijvoorbeeld sporten, dansen, wandelen, vrienden en familie, een boeiende Netflix-serie, een Filmhuisfilm, een concert of muziekfestival. Het liefst laat ik elk weekend als een mini-vakantie voelen, met veel van deze ingrediënten er in.

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik eet het liefst zelf gekookte, verse en gezonde maaltijden met pure smaken en veel groente. In een goed gezelschap en met aandacht.”

Specialisatie

  • Gezondheidsvoorlichting in het algemeen en coaching in het bijzonder
  • Specifiek: telefonische coaching, online begeleiding
  • Organiseren, plannen en inhoudelijke ondersteuning bij opdrachten
  • FitzMe dienstverlening -Coaching, telefonische coaching, healthchecks, E-health begeleiding/coaching.

Werkregio

Hengelo, regio Twente

Opleiding en ervaring

  • Coaching bij Arcadis, Jacobs Douwe Egberts, ANWB, Bavaria, PostNL.
  • Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG) Gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting gezondheidsvoorlichting