Website Preloader
Website Preloader

Mariette de Mol van Otterloo

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

Mariette heeft een rustige en vriendelijke uitstraling en ze kan goed luisteren. Dit maakt dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar, en zich makkelijk kwetsbaar durven opstellen. De verbinding die hierdoor ontstaat creëert ruimte voor mensen om kritisch naar zichzelf te kunnen kijken, waardoor ze beter zien wat ze nodig hebben en daar ook naar gaan handelen. Verder is Mariette erg leergierig en blijft ze zich ontwikkelen, waardoor ze steeds nieuwe inzichten kan toevoegen in haar begeleiding.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Mariette de Mol van Otterloo

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Trots

“Ik ben er trots op als mensen m.b.v. mijn begeleiding weer lekkerder in hun vel zitten en ze weer beter in staat zijn om zelf de regie te pakken en met vertrouwen met hun gezondere leefstijl aan de slag gaan.

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn dagelijkse wandelingen met de hond in het bos of op het strand.

Wat beweegt mij?
Wat mij beweegt is weten waar ik me goed bij voel, en dicht bij mezelf kunnen blijven. Als ik buiten in de natuur kan zijn, en op werkgebied bezig zijn met mijn passie voor vitalitiet, dan bruis ik van de energie.

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik ben dol op koken en heb in een ver verleden zelfs 2 koksopleidingen gedaan en ook als kok gewerkt. Door mijn kennis in de keuken, zie ik snel welke ingrediënten misschien niet zo handig zijn en vind ik het leuk om recepten tot een gezondere maar net zo lekkere variant om te bouwen.”

Specialisatie

  • Gezondheid en bewegen
  • Rust en ontspanning
  • Voeding & gedrag
  • FitzMe dienstverlening – Coaching & Healthchecks

Werkregio

Regio Den Haag

Opleiding en ervaring

  • Voeding & Diëtetiek, Leefstijlcoachopleiding AvLeg, NLP Practitioner, Vat van Zelfwaardering & Vitaliteit
  • Coaching bij o.a. Mars, Siemens, Arcadis en Cap Gemini