Website Preloader
Website Preloader

Luuk Imberg

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Luuk Imberg is bewegingswetenschapper en vitaliteitscoach, studeert psychologie en is gespecialiseerd in energie- en stressmanagement. Hij heeft de afgelopen 12 jaar honderden mensen begeleid en tientallen webinars en workshops gegeven op het gebied van energie- en stress management.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Luuk Imberg

“Be the change you need to see in the world”

Ghandi

Trots

Wat beweegt mij?
Ik ben trots op mijn 3 gezonde en gelukkige kinderen, en mijn vermogen om me te vormen naar mijn behoeftes binnen de grenzen en mogelijkheden van het leven zoals het zich aandient.

Specialisatie
Mensen begeleiden op het gebied van stress, energie en vitaliteit. Door middel van workshops, lezingen, trainingen en vitaliteitsweken, maar voornamelijk door middel van heel veel persoonlijke coaching.

Werkregio
Landelijk, vanuit centrale organisatie

Opleiding

  • Bewegingswetenschappen, psychologie
  • 15 jaar ervaring als spreker, auteur, trainer en coach voor uiteenlopende groepen en organisaties.

 

Contact 

Luuk@FitzMe.nl