Website Preloader
Website Preloader

Lisette Bulle

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Onder een gezonde leefstijl versta ik goed voor jezelf zorgen

Alles wat Lisette interessant vindt komt in haar werk samen; contact met mensen, gezond en puur eten, koken, bewegen, leefstijl en balans tussen in-en ontspanning.

Goed voor anderen zorgen dat doen we vaak wel, maar goed voor jezelf zorgen, neem je daar ook de tijd voor? Lisette haar uitdaging bestaat uit het samen kijken en zoeken naar wat jij nodig hebt om je fit en lekker in je vel te voelen en zo mogelijk je gezondheid te verbeteren. Welke gewoontes op het gebied van voeding, beweging, ontspanning wil je veranderen en hoe kun je die gewoontes inbouwen in je dagelijkse leven. Welke vaardigheden heb je nodig om een voor jou prettige en gezonde leefstijl aan te leren en die ook echt vol te houden, goed voor jezelf zorgen dus. Het klinkt wel makkelijk, maar dat is het vaak niet. Wat is jou eerste stap?

Lisette Bulle

“Ik ben trots op mensen die open staan om te veranderen en zich in zetten om ingesleten ongezonde gewoontes te veranderen in nieuwe gezonde gewoontes waardoor ze zich lekkerder in hun vel voelen”

Ik zie mensen graag zelfverzekerd, gezond en gelukkig

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn favoriete manier van ontspannen is wandelen met mijn hond in het bos of aan het strand, schilderen en de tijd nemen voor koken

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik hou enorm van groente, ik kan dan ook echt genieten van een lekkere soep, salade, een stoofpotje. Van pure chocolade met noten kan ik ook genieten, lekker bij een kop thee.
Wat mij beweegt is dat ik het mooi vind om te zien dat mensen door (soms simpele) aanpassingen zich beter gaan voelen en daardoor weer kunnen doen wat ze graag willen doen en ze zelfverzekerder, gezonder en gelukkiger worden.

Werkregio
Breda / Cuijk

Opleiding en ervaring

  • Voeding en Marketing (HBO)
  • Academie voor Leefstijl en Gezondheid
  • Vat van Zelfwaardering, mindfulnesscoach Ervaring
  • Coaching en HealthChecks bij onder andere Fuji, CZ, Coca Cola en Arcadis