Website Preloader
Website Preloader

Jacqueline van Diepen

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

Jacqueline ademt haar passie voor het onderwerp ‘vitaliteit’, ze is hierin authentiek en oprecht. Jacqueline is toegankelijk, en weet makkelijk contact te maken met een ieder. Hierdoor weet ze zowel groepen als individuen mee te nemen, te enthousiasmeren en nieuwsgierig te maken. Grote, onoverzichtelijke doelen maakt ze klein en behapbaar, waardoor mensen het vertrouwen krijgen dat iedereen in staat is om een stap te maken in de goede richting.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Jacqueline van Diepen

“Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet”

Trots

“Ik ben trots op de gemaakte keuzes in mijn leven. Die hebben me gebracht hebben waar ik nu ben, zowel op werkgebied als privé. Ik leef naar wat ik uitdraag, en dat werkt!

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn manier om te ontspannen is de natuur in gaan, of dat nu mijn tuin is of in het bos, op de (atb)fiets of wandelend. Daarnaast kan ik heerlijk genieten van salsa dansen en ontspannen na een flinke sportinspanning.

Wat beweegt mij?
Wat mij beweegt is weten waar ik me goed bij voel, en dicht bij mezelf kunnen blijven. Als ik buiten in de natuur kan zijn, en op werkgebied bezig zijn met mijn passie voor vitalitiet, dan bruis ik van de energie.

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik eet het liefst in rust, met aandacht voor het eetmoment. Ik heb voorkeur voor onbewerkte voeding, met weinig granen en veel groenten, eiwit en vet. Maar op zaterdagochtend eten we traditioneel een broodje met geitenkaas, ei, komkommer en tomaat.
Natuurlijk heb ik nog wel meer guilty pleasures, maar dat zit hem eerder in een boekweitcracker met sambal en pindakaas dan een zak chips.”

Specialisatie

 • Gezondheid en bewegen
 • Personal Training
 • Energie management
 • Stressmanagement
 • Vat van Zelfwaardering
 • FitzMe dienstverlening -training/workshops, healthchecks

Werkregio
Noord Limburg, Noord Brabant, Gelderland

Opleiding en ervaring

 • Lifecoach, Functional Personal Trainer, Vat van Zelfwaardering, ACT
 • Vitaalcoach/personal- en smallgrouptrainer + Mentale Krachttrainer bij Nationale Politie
 • Werken met projectgroep en Kick-off trainingen bij STEVIG
 • Diverse workshops bij USG People, Bruil, Morssinkhofgroep, Martens, Gelre Ziekenhuis, CNC, Arcadis, Mars, ENCI/Heidelberg, Saint Gobain, Action, Libbey en Luxaflex.
 • Lang lopende trajecten, waarbij ik medewerkers gedurende enkele maanden begeleid tijdens een leefstijlspreekuur, bij Bruil, Morssinkhofgroep, Libbey en Luxaflex.
 • Healthchecks bij Arcadis, VodafoneZiggo en Remeha