Website Preloader
Website Preloader

Isabelle Blaes

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Tijdens de face to face gesprekken worden mensen bewust gemaakt van de invloed die ze hebben op hun leefstijl. Ook krijgt men praktische tips hoe ze deze invloed kunnen toepassen. De begeleiding kan variëren van een aantal gesprekken tot een intensief coaching traject.

Isabelle Blaes

“Volgens mij focussen we te veel op het resultaat, terwijl aandacht geven aan het proces en aan hoe je de dingen doet gezond leven en goed voor jezelf zorgen gemakkelijker en leuker maakt. Zo krijg je de resultaten die je wilt en ben je ook nog eens tevreden met de manier waarop je die bereikt: dubbele winst!”

Trots

“Ik kan een gezonde leefstijl zowel heel praktisch en logisch maken, als dat ik het kan verbinden aan zingeving en de grotere (filosofische) levensvragen en dat met nodige luchtigheid en relativering.

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
’s ochtends filosofie lezen en yoga doen; ’s middags na het werk een rondje joggen of roeien.

Wat beweegt mij?
Wanneer mensen door kleine veranderingen, niet alleen resultaten krijgen, maar ook meer zelfvertrouwen en plezier gaan ervaren in goed voor zichzelf zorgen.

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik eet heel graag veel groentes, het liefst uit de oven (omhusseld met wat olie en diverse kruiden) dat is namelijk erg makkelijk en erg lekker.”

Specialisatie

Gezonde gewoontes, geluk, zelfvertrouwen, stress, tijd- en energiemanagement, slapen, filosofie.

Werkregio

Noord- en Midden Nederland

Opleiding en ervaring

  • Managementcoaching; spreken voor grote groepen; workshops en trainingen.
  • Tennet, Siemens, Coca-Cola, Cap-Gemini, Detailresult, Douwe Egberts, Kamer van Koophandel, Remia, Kentalis, PGGM, Vivat.