Website Preloader
Website Preloader

Ine van Gisbergen

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Ine is een hartelijke leefstijlcoach die in korte tijd een goede relatie kan opbouwen met medewerkers/cliënten en opdrachtgevers. Ze is betrouwbaar, maar ook een levendig iemand die nieuwe invalshoeken kan bedenken. Ze brengt een mooie combinatie van zakelijk inzicht en diepgang met zich mee voor haar opdrachtgevers.

Ine is de afgelopen tien jaar actief in de gebieden mindfulness, veerkracht en stress. Ze traint zichzelf en anderen in goed opletten en automatisch gedrag vervangen door bewuste keuzes. Ze traint zowel groepen als individuele werknemers binnen organisaties in het behouden van hun veerkracht en het omgaan met onrust en stress. Haar trainingsstijl is toegankelijk, met humor en diepgang.

Ine van Gisbergen

“Ik hou van een persoonlijke aanpak. Dat zie je terug in de training, maar ook in de projecten waar ik mee bezig ben”

Trots

“Ik hou van een persoonlijke aanpak. Dat zie je terug in de training, maar ook in de projecten waar ik mee bezig ben. Zo schuw ik het persoonlijke niet in mijn blogs en in mijn gedichtenbundel jij was hier, en nu?’ rond het thema troost bij verlies. Ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend Bas, onze dochter van 13 en zoon van 14. Ik ben gezegend met een cadeaudochter van 25,  op wie ik dol ben. Ik ben empathisch, kan goed organiseren en slecht inparkeren.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, tafeltennis en hardlopen. Een grote passie is het amateurtheater, waarin ik al ruim tien jaar actief ben. Ook bestudeer ik sinds vijf jaar A Course in Miracles en ben actief in diverse meditatiegroepen.”

Specialisatie

  • Mindfulness, veerkracht en (werk)stress
  • Zowel Nederlands als ook Engelstalig

Werkregio
Noord Holland

Opleiding en ervaring

  • Trainer Positieve gezondheid
  • Docent coaching, stress en veerkracht
  • Leefstijlcoach
  • Verschillende trainingen stressbeheersing, mindfulness etc.